Inschrijven

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u uw gegevens doorgeven aan de praktijk. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

U bent van harte welkom in onze praktijk. Er is geen wachtlijst. U kunt ons bellen voor een inschrijfformulier, u kunt ook onderstaand formulier invullen en naar ons toe mailen. Alleen een volledig ingevuld inschrijfformulier wordt in behandeling genomen. Nadat wij dit formulier van u ontvangen hebben, zullen wij z.s.m. contact met u opnemen. Als u binnen 1 week geen reactie van ons heeft ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Wij zijn wettelijk verplicht uw identiteit vast te stellen. Daarom willen wij u verzoeken om bij uw eerste afspraak een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Het is belangrijk dat wij op de hoogte zijn van uw gezondheid en medicijngebruik. Breng eventueel een medicijnlijst mee. Die kunnen namelijk veel invloed hebben op het ontstaan, verloop en de ernst van aandoeningen in de mond en op de behandeling.

Persoonsgegevens

--

Adresgegevens

(toevoeging)

Verzekeringsgegevens

Indien u de eerste keer de praktijk bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspasje mee.

Vorige tandarts

Ons team

In onze tandartspraktijk werken gekwalificeerde medewerkers, die zeer gemotiveerd en ervaren zijn. Professionele aandacht en een goede werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk ons team

Praktijkinfo

De praktijk is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Venray. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan.

Wilt u patiënt worden dan bent u van harte welkom. Er is geen wachtlijst.

Lees verder

Behandelingen

Patiënten kunnen bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, alsmede preventieve behandelingen en professionele gebitsreiniging. Verder werken we intensief samen met meerdere gespecialiseerde verwijzers.

Lees verder

Website door Forwart Sitemap Tandarts Venray Privacyreglement Algemene voorwaarden Huisregels Disclaimer