Team

In de tandartspraktijk werkt één tandarts. Zij wordt ondersteund door een praktijkmanager, twee mondhygiënisten en een team van zes (paro-)preventieassistentes, die elk speciaal zijn opgeleid voor hun taken. We hebben een gemotiveerd team met goed opgeleide, enthousiaste en klantgerichte medewerkers, die serieus met hun vak bezig zijn. Door het regelmatig volgen van cursussen worden alle medewerkers up to date gehouden in hun kennis en ervaring met betrekking tot de ontwikkelingen in het vak. Bij het onderdeel behandelingen vindt u meer informatie over de behandelingen.

Tandarts Billet is BIG-geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Zij is ook lid van een erkende beroepsvereniging (ANT).

De mondhygiënist staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

Hieronder vindt u een overzicht van de medewerkers van Dentilia.

Klikken op de naam van een medewerker geeft meer informatie over deze persoon.

Selecteer een afdeling:


 • Simone Billet tandarts Dentilia Venray

  Simone Billet

  tandarts

  tandarts (BIG-reg. 59019987902)

  Simone is tandarts en eigenaar van de praktijk. Ze is in 1989 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit  in Nijmegen en sinds 1992 werkzaam als tandarts in Venray. Middels vele cursussen heeft ze haar kennis verdiept in de algemene tandheelkunde en de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) in het bijzonder, die ze met de microscoop uitvoert. Verder heeft ze affiniteit met cosmetische behandelingen en het werken met kinderen. In 2015 heeft ze een uitgebreide cursus restauratieve tandheelkunde gedaan.

  Ze volgt nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied en streeft een professionele praktijkvoering na.

   Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

   Ingeschreven in het kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Kwaliteitsregister tandartsen

 • Marlou Broos, praktijkmanager tandarts Billet te Venray

  Marlou Broos

  praktijkmanager

  Praktijkmanager

  Marlou heeft in 1997 haar opleiding tot tandartsassistente afgerond en is in 1998 als all-round assistente gaan werken in deze praktijk. Ze heeft d.m.v. diverse cursussen haar preventie-opleiding behaald.  Op onze nieuwe locatie, die veel ruimer van opzet is en waar de focus nog meer ligt op de kwaliteit en de service aan de patiënten bleek al snel behoefte te zijn aan een ervaren iemand die de dagelijkse leiding voor haar rekening neemt. Marlou houdt zich bezig met alle werkzaamheden m.b.t. de directe gang van zaken op de werkvloer, het patiëntenbeheer en de organisatorische gang van zaken. Marlou is samen met Silvie het aanspreekpunt aan de balie. 

  Bij vragen kunt u contact met haar opnemen via de mail of telefonisch op maandag en dinsdag van 8.00 -17.00 uur en op donderdag van 8.00- 15.00 uur.

  Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag.

 • Tugce Deniz, mondhygiëniste

  Tugce Deniz

  mondhygiëniste

  mondhygiënist

  Tugce heeft in juli 2016 haar HBO diploma mondzorgkunde behaald. Tugce heeft samen met de tandarts en Anja (paropreventie-asistente) de preventiemethode Gewoon Gaaf van het Ivoren Kruis gevolgd. Zij zullen de tandarts op woensdag ondersteunen bij de behandeling van kinderen.

  Tugce haar vaste dagen zijn dinsdag en woensdag.

  KRM logo KRM registratienummer: 995931

 • Ymke Veldman mondhygiëniste

  Ymke Veldman

  mondhygiëniste

  mondhygiënist

  Ymke heeft in juli 2016 haar HBO diploma mondzorgkunde behaald.

  Ymke haar vaste dagen zijn de maandag(avond) en dinsdag

  KRM logo KRM registratienummer: 995884

 • Anja Bastiaans, preventie-assistente tandarts Billet te Venray

  Anja Bastiaans

  paro-preventieassistente

  paro-preventieassistente

  Anja heeft in 1993 de opleiding tot tandartsassistente afgerond en is toen in deze praktijk gaan werken. In 1998 is ze tijdelijk gestopt met werken vanwege haar moederschap. Sinds september 2007 is Anja weer parttime werkzaam in de praktijk. Anja heeft in 2009 de opleiding tot preventieassistente gedaan. In 2014 heeft zij een opleiding tot preventieassistente plus afgerond, zodat ze de mondhygiënistes nog beter kan ondersteunen. In het voorjaar 2017 gaat ze hoogst haalbare opleiding tot paro-preventieassistente doen. Anja heeft samen met de tandarts en Tugce (mondhygiëniste) de preventiemethode Gewoon Gaaf van het Ivoren Kruis gevolgd. Zij zullen de tandarts op woensdag ondersteunen bij de behandeling van kinderen.

  Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

 • Silvie Kleeven, preventie-assistente tandarts Billet te Venray

  Silvie Kleeven

  preventieassistente

  baliemedewerkster / preventieassistente

  Silvie heeft in 2000 haar opleiding tot tandartsassistente afgerond en is na haar stage meteen in onze praktijk komen werken. Ook zij heeft haar preventie-opleiding d.m.v. diverse cursussen behaald. Sinds 2008 werkt Silvie parttime. Naast preventieve werkzaamheden is Silvie samen met Marlou aanspreekpunt aan de balie. Zij zorgen ervoor dat de planning van de patiëntenbehandelingen zo goed mogelijk verloopt. Verder zijn zij u graag van dienst bij al uw vragen of wensen.

  Aanwezig op: maandag, woensdagochtend en donderdag.

 • Petra Maassen , preventie-assistente tandarts Billet te Venray

  Petra Maassen

  preventieassistente

  preventieassistente

  Petra heeft in 2004 haar opleiding tot tandartsassistente afgerond en werkt sindsdien in onze praktijk. Petra heeft in 2005 de opleiding tot preventieassistente gedaan. Sinds juni 2017 werkt Petra parttime in de praktijk.

  Aanwezig op: maandag, dinsdag, en woensdag.

 • Kim Jacobs, preventie-assistente tandarts Billet te Venray

  Kim Jacobs

  preventieassistente

  preventieassistente

  Kim heeft in 2010 haar opleiding tot tandartsassistente afgerond. Hierna heeft ze in 2011 de opleiding tot preventieassistente gedaan.

  Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

 • Ilse Marcellis, preventieassistente bij tandarts Billet te Venray

  Ilse Marcellis

  preventieassistente

  Preventieassistente

  Ilse heeft in juli 2014 haar opleiding tot tandartsassistente afgerond en is ons team komen versterken. Ilse heeft de opleiding tot preventieassistente afgerond. Afgelopen jaar heeft ze een opleiding voor het leggen van vullingen & afwerken met een goed resultaat afgerond.

  Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.
   

Ons team

In onze tandartspraktijk werken gekwalificeerde medewerkers, die zeer gemotiveerd en ervaren zijn. Professionele aandacht en een goede werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk ons team

Praktijkinfo

De praktijk is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Venray. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan.

Wilt u patiënt worden dan bent u van harte welkom. Er is geen wachtlijst.

Lees verder

Behandelingen

Patiënten kunnen bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, alsmede preventieve behandelingen en professionele gebitsreiniging. Verder werken we intensief samen met meerdere gespecialiseerde verwijzers.

Lees verder

Website door Forwart Sitemap Tandarts Venray Privacyreglement Algemene voorwaarden Huisregels Disclaimer