Kwaliteit & beoordeling

Als het gaat om goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Onze praktijk werkt aan het op pijl houden van de kwaliteit. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en de beste materialen. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen zijn we voortdurend bezig om het kwaliteitsbeleid verder vorm te geven. De praktijk werkt volgens de hoge eisen van ISO 9001 en HKZ normen. Alle protocollen en werkzaamheden staan uitgebreid beschreven in ons kwaliteitshandboek om de kwaliteit te bewaken. Ook krijgt de praktijk regelmatig extern ondersteuning op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Verder implementeren we nieuwe richtlijnen, veldnormen, gedragsregels en praktijkwijzers. We streven dus continu naar verbetering en innovatie.

650-x-150---2

Alle behandelaars van Dentilia zijn goed opgeleid. Er wordt voortdurend gewerkt aan de deskundigheid van de behandelaars, die deze op peil houden door deelname aan cursussen, congressen, klinische avonden en het lezen van vakliteratuur. Dit alles dient om een permanent hoge kwaliteit in gebitsonderhoud en voorlichting te garanderen. De tandarts en mondhygiënisten staan ingeschreven in een kwaliteitsregister (KRT en KRM) en voldoen ruimschoots aan de verplichte normen. Zo kunt u er als patiënt op rekenen dat de tandheelkundige kennis van onze behandelaars actueel is en u volgens de meest moderne inzichten en technieken wordt behandeld.                                                                                                                                               In het kader van het ontwikkelen van kwaliteitsnormen binnen onze praktijk vragen wij u om uw waardering kenbaar te maken voor diverse kwaliteitsonderdelen binnen de praktijk. U kunt een beoordeling over de praktijk geven op Zorgkaart Nederland en bij Independer. Hier kunt u uw waardering kenbaar maken voor diverse kwaliteitsonderdelen.  Deze gegevens worden anoniem verwerkt.  Verder is het ook mogelijk bij uw zorgverzekeraaar (VGZ, CZ-groep, Zilveren Kruis-Achmea) om een beoordeling te geven. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Wij doen er alles aan om rekening te houden met uw wensen en verwachtingen. Graag horen wij het als u tips en/of opmerkingen heeft. Dit kunt u kenbaar maken onder het tabblad tips en opmerkingen.

Ons team

In onze tandartspraktijk werken gekwalificeerde medewerkers, die zeer gemotiveerd en ervaren zijn. Professionele aandacht en een goede werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk ons team

Praktijkinfo

De praktijk is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Venray. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan.

Wilt u patiënt worden dan bent u van harte welkom. Er is geen wachtlijst.

Lees verder

Behandelingen

Patiënten kunnen bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, alsmede preventieve behandelingen en professionele gebitsreiniging. Verder werken we intensief samen met meerdere gespecialiseerde verwijzers.

Lees verder

Website door Forwart Sitemap Tandarts Venray Privacyreglement Algemene voorwaarden Huisregels Disclaimer